Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از راه‌اندازی سامانه سیدا در راستای یکپارچه سازی سامانه‌های دانش آموزی در آموزش و پرورش در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی واقعی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از راه‌اندازی این سامانه، تجمیع و یکپارچه سازی همه سامانه‌های موجود دانش آموزی از قبیل سناد، دانا، فاینال و امین  برای همه دوره‌های مختلف تحصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در فاز اول، ثبت نمرات نوبت دی ماه دانش آموزان تمامی دوره‌های تحصیلی در این سامانه انجام می‌پذیرد گفت: مدارس از ثبت نمره در سامانه سناد و سیستم‌های تحت ویندوز دانا خودداری کنند.

رئیس سازمان بسیج دانش آموزی: حاج قاسم رمز موفقیت و ایستادگی ملت ایران استرئیس بسیج دانش آموزی در یاسوج: 24000 دستگاه تبلت و گوشی همراه بین دانش‌آموزان نیازمند توزیع شدمسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین: مسابقه نقاشی و دلنوشته "حاج قاسم، قهرمان دوست داشتنی" برگزار می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تعریف کاربری برای دسترسی به سامانه برای کارشناسان فناوری اطلاعات و سنجش مناطق خبر داد و تصریح کرد: تعریف کاربری برای دسترسی مدیران مدارس نیز از طریق کارشناسی فناوری مناطق انجام و به صورت محرمانه در اختیار مدیران مدارس قرار می‌گیرد.

واقعی بیان کرد: مدیران مدارس باید پس از دریافت کاربری و رمز وارد سامانه شده و ضمن تغییر رمز مربوطه، کاربری  نقش معاون اجرایی را ایجاد کنند.

وی گفت: نمرات این نوبت صرفاً توسط مدیر و معاون اجرایی در سامانه درج  می‌شود بنابراین مدیران از واگذاری درج نمرات توسط معلمین تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، خواستار انعکاس اشکالات و نواقص احتمالی سامانه (غیر قابل حل در منطقه) توسط کارشناسی سنجش از مدارس  به اداره سنجش استان شد و اظهار داشت: هماهنگی و همکاری کارشناسان فناوری و سنجش منطقه در پیشبرد فرآیند کار و پاسخگویی مناسب به مدارس تابعه امری ضروری است.

واقعی، بر مطالعه دقیق فایل راهنمای سامانه توسط مدیران مدارس تأکید کرد و افزود: مناطق و مدارس تابعه صرفاً اطلاعیه‌های وب سایت استان  را در فرآیند اجرایی سامانه مدنظر قرار داده و از درج اطلاعیه‌ها و مطالب سایر استان‌ها در گروه‌های منطقه‌ای خود جداً خودداری کنند.

انتهای پیام/‌251/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدیران مدارس خراسان جنوبی دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی